Acasă Evenimente Ei sunt Boxerii din Muntenegru care nu au fost primiți în...

Ei sunt Boxerii din Muntenegru care nu au fost primiți în Republica Moldova, fiind obligaţi să se întoarcă acasă

164
0

Un grup de boxeri muntenegreni, care urma să participe la un turneu internaţional, a fost obligat să se întoarcă acasă după ce i s-a interzis intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, relatează News.ro. Poliţia de Frontieră moldoveană i-a oprit pe sportivi pe Aeroportul Internaţional Chişinău, chiar după ce au aterizat, relatează deschide.md.

Cei cinci boxeri împreună cu antrenorul s-aau deplasat din Muntenegru în R. Moldova pentru a participa la turneul internaţional ”Pavel LUSCESCHII”, în perioada 15-17 februarie.

”Pe Aeroportul din Chişinău, poliţiştii nu au permis echipei noastre să intre în R. Moldova, fără a ne oferi vreo explicaţie. După câteva ore de aşteptare, boxerilor noştri le-au fost luate actele şi li s-a cerut să se întoarcă cu primul avion, care decolează mâine, la 9:20, cu destinaţia Istanbul, după care vor urca în altă aeronavă la 19:40 cu destinaţia Podgorica. Din păcate, participarea boxerilor noştri la turneul internaţional s-a încheiat înainte de a se începe”, se arată pe pagina de Facebook a clubului sportiv din care fac parte boxerii.

Articolul precedentÎncepe Timișoara 2023 și la Iulius Town! Spectacol cu 150 de drone, concerte și experiențe muzical – vizuale
Articolul următorVestitul Medic, Iancu Leonida a murit la 67 de ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.