Acasă Evenimente Drum lin Alexandru!

Drum lin Alexandru!

161
0

 

Accident grav sâmbătă seara la Reşiţa. O familie se întorcea fericită de la schi, când un copac smuls din rădăcini de vântul puternic a căzut peste maşină. Din păcate, băieţelul de 14 ani, aflat pe scaunul din dreapta şoferului, a fost cel mai expus impactului. Două ore au încercat în zadar paramedicii SMURD să-l readucă la viaţă, însă nu s-a mai putut face nimic. Părinţii au făcut atacuri de panică, şi-au revenit la spital, dar vor rămâne marcaţi toată viaţa de tragedie.

Părinții îndurerați își plâng acum fiul și abia au mai avut tăria de a mai posta un mesaj pe pagina de socializare. „Cu infinită durere și lacrimi pe terminate vă anunțăm că unicul nostru fiu și campionul nostru, a încetat din viața ieri într-un tragic și nedrept accident.”, a scris tatăl băiatului.

Alexandru era un tânăr handbalist și făcea parte din echipa CS Giroc-Chișoda. Toți membrii și colegii clubului sportiv îi plâng acum moartea.

„Cu infinită durere și lacrimi pe terminate vă anunțăm că unicul nostru fiu și campionul nostru, a încetat din viață ieri într-un tragic și nedrept accident”, au transmis părinţii devastaţi de durere

Articolul precedentInstrucție la mare altitudine, în Masivul Parâng
Articolul următorȘase mii de clădiri prăbușite în Turcia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.