Acasă Evenimente Directorul unei școli, demis după ce în școală a avut loc o...

Directorul unei școli, demis după ce în școală a avut loc o petrecere pentru un elev cu animatori și muzică live, în timpul orelor de curs

125
0

Directorul unei școli din Bacău a fost demis joi de Inspectoratul Școlar după ce a încercat să obstrucționeze ancheta inspectorilor în cazul unei petreceri ce s-a desfășurat în unitatea de învățămînt. El ar fi încercat să mușamalizeze cazul, dar ancheta a scos la iveală o serie de falsuri în acte și declarații.

Totul a început pe 26 ianuarie, când la Școala Miron Costin din Bacău, la o clasă, a avut loc o petrecere cu animatori, la care a participat și o cântăreață de muzică populară.

A fost modul în care părinții unui elev au ales să-i serbeze ziua de naștere, ei punând pe rețelele sociale imagini de la petrecerea din clasă. Pentru că mulți părinți s-au arătat deranjați de ce s-a întâmplat, iar cazul a devenit viral, Inspectoratul Școlar s-a sesizat din oficiu și a cerut explicații conducerii școlii.

 

Articolul precedentFestivalul de modă Timișoara Kids & Teens Fashion: creativitate și spectacol pe catwalk-ul din Iulius Town
Articolul următorSoția lui Romeo Dunca a rupt un stâlp la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.