Acasă Evenimente Festivalul de modă Timișoara Kids & Teens Fashion: creativitate și spectacol pe...

Festivalul de modă Timișoara Kids & Teens Fashion: creativitate și spectacol pe catwalk-ul din Iulius Town

108
0

Copiii și adolescenții pasionați de cele mai noi trenduri în materie de fashion au pregătit un show impresionant la Iulius Town. Astfel, sâmbătă, 4 februarie evenimentul Timișoara Kids & Teens Fashion Show va aduna pe catwalk trenduri noi ale unor branduri îndrăgite, dar și multă frumusețe, eleganță și emoție. Și ziua de duminică este rezervată celor mici pentru că pe scena din piațeta Splend`or, copiii vor face cunoștință cu „Peștișorul de aur”. Nu uita, însă, că magazinele afișează încă discounturi, așa că este și un moment bun să îți înnoiești garderoba cu piese vestimentare șic și comode. 

Când spui modă te gândești instant la glamour, defilări pe catwalk, outfituri cool, iar pasiunea pentru acest domeniu apare de la cele mai fragede vârste. Astfel, la evenimentul Timișoara Kids & Teens Fashion Show, ce va avea locsâmbătă, 4 februarie, de la ora 17.00, cei micine vor arăta care sunt tredurile sezonului primăvară – vară. Colecțiile vestimentare sunt puse la dispoziție de House, Lee Cooper, Grid, TimeOut, Adidas, Next, Kenvelo, DeFacto, Terranova, Hervis, Coccodrillo, C&A, dar și de designeri autohtoni, precum: Atelier Claudia Grecu, Boutique de Re.Creatie, Stada Boutique, Brinelli România. Atmosfera va fi completată de bună dispoziție și eleganță. Evenimentul aflat la a V-a ediție este organizat de Școala de Modeling Cleopatra Popescu în parteneriat cu Iulius Town, iar toți iubitorii de fashion şi copilărie sunt invitaţi să participe la show.  

Duminică, 5 februarie, în Iulius Mallspectacolul de modă va fi înlocuit cu cel de teatru. De la ora 11.00, cei mici sunt aşteptaţi să afle povestea „Peștișorului de aur” și despre cât de important este să păstrezi limitele. Jocul la vedere, mânuirea marionetelor, cântatul și interacțiunea cu publicul vor asigura distracția pentru copii și părinți.

Cum este deja o tradiție ca în luna februarie reducerile să atingă cele mai mari procente, în mai multe locații din Iulius Mall, fă o vizită în magazinele favorite și bucură-te de promoții. Nu rata nici Târgul de Bijuterii handmade din zona Octogon și completează-ți outfiturile cu podoabe unice.

Articolul precedentDrumul spre Muntele Mic, un DEZASTRU.Pomi căzuți pe drum. AUTORITĂȚILE fără interes, în plin sezon de iarnă!
Articolul următorDirectorul unei școli, demis după ce în școală a avut loc o petrecere pentru un elev cu animatori și muzică live, în timpul orelor de curs

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.