Acasă National Tânăr de 25 de ani prins drogat la volan, de un filtru...

Tânăr de 25 de ani prins drogat la volan, de un filtru organizat de Poliția Rutieră Timiș

691
0

 

Mai multe filtre au fost organizate de Poliția Rutieră Timiș:

*În data de 28/29.01.2023, în intervalele orare 14:00-22:00 și 22:00-06:00, politiștii Serviciului Rutier Timiș, ai Biroului Rutier Timişoara și cei ai Poliției Orasului Sânnicolau Mare au desfășurat o acțiune în sistem integrat, cu efective mărite, pe principalele artere din orașul Sânnicolau Mare și municipiul Timișoara, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule aflați sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.*

Au fost legitimate 750 de persoane și controlate 655 de autovehicule, fiind efectuate 450 de testări cu aparatul etilotest și 20 de testări cu aparatul Drugtest.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 64.002 lei, conform OUG 195/2002R, pentru nerespectarea normelor rutiere.

Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, 11 permise de conducere, dintre care 5 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și 6 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare și constatate 7 infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii timișeni vor continua să desfășoare activități de acest gen, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Exemplu:

La data de 29.01.2023, în jurul orei 03:00, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control, pe strada Miresei din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 25 de ani.

În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat o valoare pozitivă la *cannabis*.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că bărbatul avea permisul de conducere reținut.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de _conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată_.

Articolul precedentUn bărbat de 63 de ani a fost reținut, pentru că a încălcat ordinul de protecție, față de soția sa.
Articolul următorActrița Annie Wersching a murit la doar 45 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.