Acasă Evenimente Tânăr de 18 ani , a fost arestat preventiv, pentru că a...

Tânăr de 18 ani , a fost arestat preventiv, pentru că a sustras un telefon mobil, folosind un spray lacrimogen

126
0

Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tâlhărie calificată, după ce a sustras din mâna unei femei telefonul mobil, apoi i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi, faptă săvârşită în Parcul Poporului din Timişoara.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat, marţi, că, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Timişoara au identificat şi depistat în localitatea timişeană Nădrag un tânăr de 18 ani, bănuit de tâlhăria calificată.

În fapt, pe 15 ianuarie, în jurul orei 8,00, în Parcul Poporului din Timişoara, acesta ar fi sustras din mâna unei femei telefonul mobil şi a fugit. Femeia a pornit după el, iar când s-a apropiat, tânărul i-a pulverizat în faţă spray iritant lacrimogen, reuşind să păstreze bunul sustras şi să părăsească locul faptei.

În urma investigaţiilor efectuate, tânărul a fost reţinut, duminică, pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Timiş.

Articolul precedentBursa Afacerilor cu Gigi Ilaș. GDPR si limitele dreptului la propria imagine
Articolul următorGALA CAMPIONILOR AUTOMOBILISM & KARTING TIMIS 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.