Acasă Externe O italiancă parcurge zilnic 1.600 de kilometri pentru a merge la serviciu

O italiancă parcurge zilnic 1.600 de kilometri pentru a merge la serviciu

251
0
Giuseppina Giuliano, o italiancă de 29 de ani, parcurge zilnic circa 1.600 de kilometri pentru a se duce și pentru a se întoarce de la serviciu. Ea locuiește în Napoli, iar școala la care lucrează ca portar este în Milano, scrie Il Giorno.
Pentru că nu își permite să plătească o chirie în Milano, Giuseppina face naveta încă din septembrie, atunci când a primit postul.
Programul ei pare ireal. Se trezește la 3.30, ia micul dejun, apoi pleacă spre autobuzul care o duce de la casa în care locuiește alături de părinți, la gara centrală. De acolo, la 5.09 ia un tren de mare vitează care ajunge în Milano la 9.23. La ora 10.00 intră în tură, iar după șapte ore parcurge din nou drumul către casă. Se urcă în tren la 18.20 și ajunge acasă aproape de ora 23.00. Cina o ia în tren, astfel că nu îi mai rămâne de făcut decât să se pregătească pentru o nouă zi de navetă.
Pentru un apartament cu două camere în Milano, Giuseppina ar trebui să plătească lunar aproximativ 1.800 de euro, bani de care nu dispune, având în vedere că salariul ei este puțin peste 1.160 de euro.
Așa că preferă să facă naveta, pentru care plătește circa 400 de euro pe lună. Ia biletele de tren din timp și așa acumulează puncte de călătorie.
sursa:  europa press ro
Articolul precedentRuben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, este prezent la Veszprém, oraș care este odată cu Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023
Articolul următorFemeie prinsă de Poliție cu 130 km/h, în localitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.