Acasă Evenimente Un Colonel la adresa Poliție Rutiere, când a fost oprit: “Hai să...

Un Colonel la adresa Poliție Rutiere, când a fost oprit: “Hai să ne batem”

117
0

 

Locotenentul-colonel de jandarmi din Cluj a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru ultraj, la Tribunalul Militar Cluj, după ce a amenințat și jignit un agent de poliție, a încercat să distrugă autospeciala și a fugit de două ori cu Poliția pe urme, potrivit publicației Știri de Cluj.

Incidentul s-a petrecut în 15 august 2021, la Teiuș, când jandarmul, lt.col. Lucian P., a fost oprit de polițistul rutier de la IPJ Alba pentru a fi sancționat, pentru că a depășit pe linia continuă.

„La data de 15.08.2021, orele 06,55, pe str. Clujului de pe raza orașului Teiuș, echipajul mixt format din (n.r. polițist rutier al IPJ Alba și un polițist local din Teiuș), aflându-se în activitatea de supraveghere si control a traficului rutier pe raza orașului Teiuș, au procedat la oprirea pentru control a autoturismului marca VW Passat, condus de (n.r. jandarm) deoarece acesta a efectuat în mod neregulamentar manevra de depășire în zona de acțiune a indicatorului ’’Depășirea interzisă”, încălcând și marcajul longitudinal simplu continuu care separă sensurile de mers pe porțiunea respectivă de drum, în momentul în care i s-a adus la cunoștință de către polițist faptul că urmează a se lua o măsură contravențională împotriva sa, și anume amenda, însoțită de sancțiunea complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 zile, numitul a început a se manifesta agresiv la nivel verbal, adresându-i agentului de poliție cuvinte și expresii jignitoare (de tipul „Tâmpitule”, „Nenorocitule!”, ’Porcule’. ‘. „Ticălosule”, ’’Măgarul draculului”), precum și amenințări („Dumneata înțelegi că eu te caut și, unde te găsesc, te termin”, „Dumneata crezi că scapi așa?”, „Hai să ne batem.

Articolul precedentMașină lovită de tren, la calea ferată de pe Aleea Pădurea Verde din Timișoara
Articolul următorAMAZON dă afară peste 18.000 de oameni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.