Acasă Economic O sucursală Raiffeisen Bank a fost vandalizată de persoane necunoscute! “Nazi bank”,...

O sucursală Raiffeisen Bank a fost vandalizată de persoane necunoscute! “Nazi bank”, este mesajul lăsat la sucursala din Cluj-Napoca

141
0

Sucursală Raiffeisen Bank, vandalizată

O sucursală Raiffeisen Bank a fost vandalizată de persoane necunoscute! “Nazi bank”, este mesajul lăsat la sucursala din Cluj-Napoca. Gestul apare în contextul în care România a ratat intrarea în Schengen, după refuzul Austriei și Olandei.

Poliția Română a început o anchetă în acest caz. “Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliției au demarat verificări din oficiu, în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale, aspecte care urmează a fi înaintate unității de parchet”, a spus Poliți.

“Menționăm că până în prezent nu au fost depuse plângeri, în continuare, rezultatele verificărilor urmând a fi analizate de reprezentanții parchetului, în ceea ce privește derularea ulterioară a cercetărilor, în scopul tragerii la răspundere penală a persoanelor implicate. Totodată, precizăm faptul că la nivelul unității de poliție au fost analizate și organizate activități specifice, pentru combaterea unor viitoare astfel de evenimente”, a concluzionat Poliția.

Articolul precedentColinde, momente artistice si ateliere pentru copii in comuna Giroc
Articolul următorPedepse mai dure pentru șoferii vitezomani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.