Acasă Evenimente Primăria Timișoara a câștigat terenul din spatele magazinului Bega

Primăria Timișoara a câștigat terenul din spatele magazinului Bega

148
0

”Victorie la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Astăzi am câștigat lupta pentru terenul din spatele magazinului Bega și vom construi aici o parcare supraetajată de câteva sute de locuri.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au dat astăzi verdictul final prin care dreptul de proprietate al Municipiului Timișoara asupra acestui teren a fost recunoscut. Definitiv și irevocabil.

Punem astfel punct unei epopei care se întinde pe mai bine de opt ani și care a început după ce Ministerul Economiei a cedat, ilegal, acest teren unei companii private. Companie care a pus apoi barieră și a perceput taxe ilegale de parcare de la timișoreni. Pe un teren care, de fapt, era al nostru, al tuturor.

În primă fază, vom reda acest teren domeniului public și îl vom introduce în circuitul de parcări din oraș. Apoi demarăm proiectarea și construcția unei parcări multinivel, cu o capacitate de câteva sute de locuri. Rezolvăm astfel o parte din problemele acute din zona ultracentrală.

Această parcare va completa un proiect complex al Primăriei Timișoara de ridicare de parcări multietajate în zona ultracentrală a Timișoarei, în stadiul cel mai avansat fiind parcarea de aproximativ 250 de locuri de la Spitalul de Copii”, a scris primarul Dominic Fritz pe pagina sa de facbook.

Articolul precedentComuna Giroc va avea bazin de înot
Articolul următorCuliță Sterp băut la volan a provocat un accident în Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.