Acasă Evenimente Situație de urgență în zona a 16 primării din județul Arad, din...

Situație de urgență în zona a 16 primării din județul Arad, din cauza crizei gunoaielor

118
0

 

Situație de urgență în zona a 16 primării din județul Arad, din cauza crizei gunoaielor, după ce deșeurile menajere nu au mai fost ridicate de câteva săptămâni. Este doar cel mai recent caz din județ, pentru că, în acest an, măsuri similare au mai fost luate și în alte localități din Arad.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad a adoptat o hotărâre prin care se constată „existenţa unei situaţii de urgenţă” la nivelul a 16 primării din zona IV, Sebiş-Moneasa, o zonă de munte din nordul județului.

În situația de urgență, primăriile pot angaja direct și fără licitații firme care să colecteze gunoiele. Sau dacă au mijloace, pot aduna gunoaiele chiar autoritățile.

Primarul orașului Sebiș, Cristian Feieș, spune că a anticipat situația și avea contactată deja o altă firmă, care, imediat dupăce s-a dat ordinul cu situația de urgență a și început adune gunoaiele din oraș.

„Există cantități enorme de gunoi în oraș, mai ales în zona de blocuri și instituții. Ne-am certat cu ei pentru că nu vin să adune, dacă lor li se părea că ori nu-i eficient economic pentru ei trebuia să renunțe, să ne spună din timp și să nu ajungem în situația. Am avut probleme de la început cu ei, nu au colectat deșeurile pe reciclabil și așa mai departe, tot probleme am avut.”

Articolul precedentBlack Friday aduce „Bucurii pe loc” la Iulius Town, cu reduceri de 70%
Articolul următorDavid Popovici a obţinut un nou record naţional în proba de 100 m liber

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.