Acasă Evenimente SPEED TRIAL TIMIS 2022 – A DECIS CAMPIONII TIMISENI AI ANULUI 2022...

SPEED TRIAL TIMIS 2022 – A DECIS CAMPIONII TIMISENI AI ANULUI 2022 !!!

251
0

Un eveniment automobilistic care s-a desfasurat dupa toate regulile “artei”,fara nici un eveniment neplacut,care a avut la superlativ tot ce inseamna frumusetea sportului cu motor,SPEED TRIAL TIMIS 2022-Sanandrei-30.10.2022, si-a desemnat castigatorii dupa o batalie accerba intre cei mai buni piloti auto din vestul tarii,intr-un deplin spirit de sportivitate si fairplay. Pilotii de la sectiunea sectiunea de circuit viteza,juniorul de la auto,gratia si frumusetea feminina reprezentata de frumoasele sportive de la clasa special feminin ,micutii copilasi de la karting si eco-karting au fost aplaudati la scena deschisa de numerosul public Timisan prezent,pasionat si cunoscator al acestor sporturi. Prestatia fara cusur a arbitrilor si sustinerea totala a oamenilor de presa prezenti a dat un plus valoare si au facut ca acest concurs sa fie o reusita deplina !!

CLASAMENTE

Clasa 1

1.GIURISICI MARIUS-Honda Civic

Clasa 2

1.CURELARU MARIUS – Opel Astra

2.PASCU MARIUS – Ford Focus

3.MIHOC SORIN-DIANA MIHAI – Renault Clio

Clasa 3

1.STEPAN DARIUS – Opel GT

2.BARU COSMIN-BARU ALBERT – Vw Golf

3.FLORESCU TIBERIU – Ford Focus

Junior

1.BARU ALBERT-Suzuki Swift

Feminin

1.FLORESCU ROXANA – Citroen Ds3

2.PASCU FLORINA – Ford Fiesta

Eco-Karting

1.POPESCU ANA-MARIA

2.PAVLOV DOMINIC

Moto Karting

1.DAMIAN MATTEO

2.MARCU DEIAN

3.BARU EDUARD

BUCUR EDUARD

Moto Karting Super-Sport

1.NEGRESCU ADRIAN

Echipe auto

1.SPECAR – Stepan Darius,Florescu Roxana,Diana Mihai,Florescu Tiberiu,Mihoc Sorin

2.CSC DUMBRAVITA RALLY TEAM-Giurisici Marius,Nimara Valetin

Echipe Eco-Karting

1.CSC DUMBRAVITA KARTING TEAM – Marcu Deian,Damian Matteo,Baru Eduard,Negrescu Adrian,Popescu Ana-Maria,Pavlov Dominic,Bucur Eduard.

 

Arbitrii concursului:Giurisici Ladislau,Barta Emeric,Cionca Alin, Vasilache Nicolae,Nicoara Adrian,Nicoara Mariana,Minut Sorin,Ivanovics Petre, Giurisici Gabriela,Cicu Stefania, Popescu Dan,Nagy Balasz,Bilea Cristian, Nitu Darius, Cosma Danut,Ienovan Cosmin,Zancu Razvan,Cicu Iulian.

Articolul precedentSelecționata Under 18 a României, pregătită de Daniel Mogoșanu, va efectua un stagiu de pregătire la Timișoara În perioada 22-27 octombrie
Articolul următorÎncepând de astăzi, 1 noiembrie, programul de navigație pe Canalul Bega se reduce, ca urmare a trecerii la ora de iarnă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.