Acasă Evenimente Brickenburg in My Town. Zilele Fanilor LEGO® şi surprize pentru copii de...

Brickenburg in My Town. Zilele Fanilor LEGO® şi surprize pentru copii de Halloween, la Iulius Town

104
0

Copiii devin încrezători atunci când au la dispoziție un cadru adecvat pentru joacă, veselie și voie-bună. Iulius Town și-a propus să le împlinească dorințele și a pregătit o serie de evenimente de Halloween, totul pentru ca ipostazele misterioase ale sărbătorii să topească orice graniță. Fă parte din universul LEGO® sau vino la Halloween Kids Party să afli ce punem la cale!

 

 

 

Transformând orice loc într-o experiență vizuală unică, Brickenburg in My Town. Zilele Fanilor LEGO® vine în piaţeta Intersport din Iulius Town în perioada 28 – 30 octombrie 2022 cu lumi alternative fascinante. Aici vei admira o serie de machete realizate din piese LEGO®, ce se întind pe 24 mp. Te poți aventura într-o expediție curajoasă în hiperspațiu, acolo unde ai șansa să vezi o expoziție cu o mulțime de creaturi din piese lego, inspirate de seriile mystery, nave spațiale sau întruchipări ale unor personaje din Star Wars. Nu vor lipsi exponatele cu tematică de Halloween.

 

 

 

Trick or treat! Duminică, cei mici devin protagoniștii Halloween Kids Party, un spectacol surprinzător care îi întâmpină cu dulciuri, baloane, Photo corner tematic și multe alte surprize. De la ora 11:00, teatrul de păpuși intră în spiritul sărbătorii cu piesa „Miuriel, Micuța Vrăjitoare”. O galerie veselă de personaje cu caracter fabulos îi ajută pe cei mici să descopere figuri, umbre, scene, iluzii sau chiar povestea unui tărâm magic. Face painting-ul sau parada costumelor de Halloween sunt alte sugestii de care copilul tău poate profita.

 

 

 

Printr-un abil exercițiu de imaginație, în cadrul atelierelor de creație, cei mici ordonează, creează și colorează universul în care trăiesc, participând la activități practice și jucăușe care le stârnesc curiozitatea și le hrănesc imaginația.

 

 

 

Tot în acest weekend, dacă vrei să alegi bijuterii cu un design inspirat, care să dea viață unei ținute simple sau pe care să le integrezi în combinații neașteptate, vino la Târgul de bijuterii, handmade și produse naturale în zona Iulius Expo.

Articolul precedentA greșit Poliția și Jandarmii?VEZI VIDEO!
Articolul următor7 ani de la tragedia Colectiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.