Acasă Evenimente „Kids in Pyramids” la Iulius Town – expoziție interactivă despre istoria Egiptului...

„Kids in Pyramids” la Iulius Town – expoziție interactivă despre istoria Egiptului Antic

136
0

Momentele de după ore sau grădiniță ori weekend-urile reprezintă un prilej excelent pentru ca toți copiii să se bucure de activități captivante, care să le stârnească interesul și pe care să le facă din plăcere. Astfel, în Iulius Town, cei mici au ocazia să descopere istoria Egiptului Antic și să exploreze piramidele prin intermediul unei expoziții inedite, care nu le va îmbogăți doar cultura generală, ci le va lămuri și multe dintre curiozități. Tot despre peripeții este și piesa de teatru cu păpuși din acest weekend – „Aventurile unui pinguin”.

Educarea copiilor în spiritul cunoaşterii şi al determinării de a învăţa lucruri noi necesită diverse instrumente, iar prin tehnologia interactivă destinată celor mici expoziția „Kids in Pyramids”, găzduită de Iulius Town, își propune să le deschidă un univers în care pot experimenta aventuri palpitante și educative în același timp. Astfel, în perioada 30 septembrie – 17 octombrie 2022, în Piațeta Intersport, copiii cu vârste între 5 și 12 ani pot explora Egiptul Antic. Înconjurați de elemente arhitecturale emblematice și jocuri interactive, micii aventurieri vor intra în interiorul piramidelor, vor vizita camera sarcofagului, vor săpa în nisip căutând artefacte, vor găsi cheia camerei comorilor, vor afla despre hieroglife, vor construi mini piramide, vor urca pe Sfinx, dar vor avea parte și de multe alte surprize. Pe parcursul fiecărei vizite, cei mici vor fi îmbrăcați în faraoni, vor beneficia de activități educative și distractive în același timp, iar la final vor primi o diplomă de participare, care va reprezenta o amintire dragă a unor momente frumoase petrecute alături de prieteni sau părinți.

Expoziția va fi deschisă în intervalul orar 10:00 – 20:00, o vizită durează 45 de minute, iar prețul unui bilet este de 10 lei și poate fi achiziționat de la Centrul Informațional. De asemenea, se pot face și programări pentru intervalul de vizitare la adresa de email: rezervari.tm@iuliustown.ro și la telefon: 0722.184.793, doar între orele 10:00-17:00.

 

În schimb, duminică, 2 octombrie, este despre lumea magică a copilăriei, iar cei mici sunt așteptați la teatru de păpuși, unde vor descoperi „Aventurile unui pinguin”. „Călătoria” începe de la ora 11.00, din piațeta Splend’or și toți cei prezenți vor putea participa la acțiune. Sunteți gata de aventură?

Colecții de numismatică și filatelie, obiecte cu patina timpului, piese de artă, mobilier cu povești din trecut, bijuterii al căror farmec a sporit odată cu trecerea timpului își vor găsi privirile admirative ale iubitorilor de antichități în acest weekend, în zona Expo de la etajul 1 al Iulius Mall. Expozanți cu drag de frumos își vor prezenta „comorile”, cu tot cu poveștile frumoase care le definesc, de vineri până duminică inclusiv, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2022.

Articolul precedentGeorge Simion a fost săltat de poliție, la 3 dimineața, din Piața Victoriei
Articolul următorA murit Alexandru Vagner, fotbalistul cu 120 de partide în Liga 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.