Acasă Evenimente Caravana cu Jocuri, festival dedicat întregii familii, începe la Iulius Town

Caravana cu Jocuri, festival dedicat întregii familii, începe la Iulius Town

122
0

Cu mic, cu mare, ne vedem în acest weekend la Iulius Town, unde Festivalul Jocurilor ne inițiază în lumea minunată a copilăriei. Caravana cu Jocuri – Festivalul jocurilor pentru toate vârstele, destinat socializării, prieteniei şi distracției revine. Tot în acest final de săptămână, tinerii de la Art Generation vor pune în scenă un moment emoționant de dans contemporan.

 

 

 

Dezvoltarea capacității de a gândi strategic, stimularea creativității și memoriei sunt câteva dintre abilitățile pe care cei mici le exersează prin joacă. Caravana cu Jocuri invită întreaga familie la joacă, începând de vineri până duminică, în perioada 23 – 25 septembrie 2022. Festivalul vine cu un concept inedit, prin care atât copiii, părinții, dar și bunicii pot să petreacă momente de calitate împreună, în timp ce își șlefuiesc aptitudinile. Vineri, doritorii sunt așteptați începând cu ora 16.00, iar sâmbătă și duminică de la ora 10.00, în zona Iulius Expo. Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color împreună cu partenerii săi și are ca scop promovarea educației prin joacă şi facilitarea accesului la cât mai multe activități culturale interesante pentru toate vârstele.

 

 

 

În cadrul Caravanei cu Jocuri – Festivalul jocurilor pentru toate vârstele, vor exista și două piese de teatru de păpuși, unde toată familia este invitată. Sâmbătă, de la ora 11.00, sunteți „poftiți” în „Căsuța Prietenilor”, iar duminică pe scenă va urca „Peștișorul de Aur”, de la aceeași oră.

 

 

 

Participarea la Carava cu Jocuri, cât și la piesele de teatru este gratuită pentru toată lumea.

 

 

 

Sâmbătă seara, de la ora 18.00, zona Lake Plaza din Iulius Town se va transforma într-un carusel al emoțiilor. Artiștii de la Asociația Cultural Artistică Art Generation vor pune în scenă un spectacol de dans contemporan – „Su-Spin de trandafir”. Tinerii de la Art Generation au impresionat România prin mișcările lor, când au participat la show-ul Românii au Talent, spunând în pași de dans povestea „Fetița cu chibrituri”. Coregraful trupei este Denisa Imbrea.

 

 

Articolul precedentSorin Grindeanu prezent la al16-lea Congres al Asociație Profesionale de Drumuri și Poduri.
Articolul următorLegenda tenisului elveţian şi mondial, Roger Federer, şi-a încheiat activitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.