Acasă Evenimente Incendiu la Timișoara!

Incendiu la Timișoara!

132
0
https://www.youtube.com/watch?v=e0gQrAS6kxE
ISU Timis: 13.09.2022, ora 15:13, am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui incendiu la acoperișul unui bloc situat pe strada F.C.Ripensia din Timișoara.
Au fost alertate Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la fața locului 23 pompieri cu 5 autospeciale de stingere, 1 cisternă, 2 autoscări mecanice și un echipaj SMURD.
Un incendiu de proporție a izbucnit marți în jurul orei 15:00 la acoperișul unui bloc turn din zona stadion, pe Aleea FC Ripensia.La sosirea echipajelor de pompieri, după efectuarea recunoașterii s-a constatat că:
– incendiul se manifesta generalizat la acoperișul tip terasă, acoperit cu bitum, cu degajări masive de fum și gaze toxice în atmosferă;
– au fost evacuate 38 persoane, dintre care 2 nedeplasabile.
– a ars izolația de carton bituminos de pe acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 800 metri pătrați și partea superioară a izolației din polistiren a clădirii.
De la sosirea forțelor și mijloacelor la locul intervenției, incendiul nu s-a propagat.
ISU Timiș a transmis mesaj Ro Alert.
La ora 15.43 incendiul a fost lichidat.
Articolul precedentPrimarul Dominic Fritz, a venit în cârje la primărie
Articolul următorPrimarul Timișoarei Fritz renunță la multe semafoare din oraș, care au fost montate de fostul primar Nicolae Robu! Ambiție sau VIZIUNE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.