Acasă Politic Timișoara are iluminat public modern!

Timișoara are iluminat public modern!

145
0

“Lucrarea de modernizare a iluminatului public pe Torontalului e gata. 145 corpuri de iluminat noi, cu consum redus de energie și un punct de control de la distanță a lămpilor.

 

Lucrările continuă pe Aradului și Sever Bocu (Lipovei).

 

În total, schimbăm 5.500 de corpuri de iluminat pe 90 de străzi și artere – adică o treime din iluminatul public stradal din Timișoara va fi cu consum redus de energie.

 

Creștem siguranța în trafic, reducem costurile pentru electricitate și emisiile de CO2 generate.

 

Știu că sunt orașe care au anunțat oprirea sau reducerea iluminatului public în anumite zone și intervale orare. La Timișoara nu aceasta este soluția să reducem factura de curent. Soluția este modernizarea iluminatului public.

 

Nu facem rabat la siguranța timișorenilor care se deplasează seara și noaptea, fie că sunt pietoni, bicicliști sau conducători auto.

 

Să asigurăm un iluminat public modern și care ajunge pe toate străzile Timișoarei nu e un motiv de laudă, ci o necesitate. Punem la punct infrastructura de bază a orașului, fie că e vorba de drumuri, lămpi stradale, rețea de termoficare sau de apă și canal.

 

De asemenea, pe străzile pe care nu exista înainte lumină noaptea, introducem iluminat public.

 

Valoarea totală a proiectelor e de aproximativ 26 de milioane de lei”, a scris primarul Fritz pe pagina de facebook.

Articolul precedentDrept la Țîntă: Școala ca experiment continuu
Articolul următorPătrunde în lumea science fiction-ului și a aviației cu proiecțiile din cadrul Flight Film Festival de la Iulius Town

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.