Acasă Evenimente Alin Nica îi “aruncă mănușa” primarului Fritz

Alin Nica îi “aruncă mănușa” primarului Fritz

137
0

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, îi aruncă public ” mănușa” primarului Timișoarei, Dominic Fritz.

Consiliul Județean Timiș vrea să construiască parcarea supraterană din centrul Timișoarei.

“Astăzi i-am adresat primarului Dominic Fritz o invitație scrisă pentru a participa la plenul Consiliului Județean Timiș. Aș fi vrut să fie o ocazie fericită, însă, din păcate, motivul este legat de tergiversarea proiectului parcării supraetajate din centrul Timișoarei.

 

Construirea a 400 de locuri de parcare la 1 minut de mers pe jos de Piața Operei este unul dintre principalele proiecte de dezvoltare ale Timișoarei, investiție derulată integral de Consiliul Județean Timiș. De aceea, astăzi, pe lângă invitația la plen, i-am solicitat primarului Dominic Fritz, oficial, printr-o adresă scrisă, să își asume public și transparent poziția față de viitoarea parcare supraetajată din centrul municipiului.

 

Dacă declarațiile lui verbale sunt adevărate și continuă să afirme că parcarea este binevenită și necesară, îi solicit să inițieze un proiect de hotărâre prin care cei 583 mp ai Primăriei să fie alipiți celor 4845 mp ai Consiliului Județean și continuăm documentația pentru parcarea de 436 de locuri”, a scris Nica pe pagina sa de facebook.

Articolul precedentSe face Autostrada Moldovei!
Articolul următorModa se „construiește” la Timișoara Fashion Week. Cel mai important fashion event din vestul României, în 7-8 septembrie, la Iulius Town

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.