Acasă Evenimente Târg cu activităţi extraşcolare, demonstraţii de robotică şi festivalul Check Art, la...

Târg cu activităţi extraşcolare, demonstraţii de robotică şi festivalul Check Art, la Iulius Town

117
0

Timișoara, 2 septembrie 2022: Ultimul weekend de vacanţă înseamnă pregătiri pentru noul an şcolar, dar şi momente de relaxare înainte de startul unei etape importante din viaţa copiilor. Iulius Town este locul unde poţi îmbina utilul cu plăcutul, pentru că în acest final de săptămână ţi-am pregătit un târg cu tot ce ai nevoie pentru educaţia şi timpul celui mic, premii la cumpărături, o competiţie de robotică, dar şi un festival al artei şi frumosului.

Cărţi educative, oferte de programe afterschool, cluburi sau grădiniţă, cursuri de robotică, locuri de joacă şi de petreceri, şcoli de dans şi balet, jucării, hăinuţe, accesorii fashion, produse pentru sănătate şi multe altele pot fi găsite, zilele acestea, la târgul KIDS EXPOOrganizat în mall, zona Iulius Expode vineri până duminică inclusiv, evenimentul îi aşteaptă pe părinţi şi pe copii deopotrivă, cei mici fiind invitaţi şi la multe activităţi interactive: ateliere de colorat şi pictură, sesiuni de dans, vor învăţa despre conduita ecologică, cum să recicleze sau să fie pietoni responsabili.

Robotica este un domeniu care fascinează şi suscită mult interes, mai ales în rândul copiilor şi al tinerilor. Sâmbătă, de la ora 15.00în Atrium, are loc evenimentul demo al Open Robotics Intelligent Grid, organizat de Universitatea de Vest din Timișoara în parteneriat cu echipa de robotică CSH a Colegiului Național Pedagogic „Carmen Sylva” Timișoara. 100 de tineri din toată ţara, grupaţi în 16 echipe, au avut misiunea ca, timp de două zile, să construiască, de la zero, roboți competitivi conform temei de joc. Iar pe 3 septembrie, la Iulius Town, participanții vor avea șansa să își prezinte publicului rezultatele muncii lor.  Evenimentul de tip demo va consta în jucarea de meciuri oficiale pe tema de joc.

Sâmbătă şi duminicăCheck Art Festival revine în cadrul natural oferit de Iulius Gardens, unde te vei bucura de: spectacole de teatru şi dans, muzică live, jonglerii cu foc, personaje fantastice, mimi, bufoni regali, personaje pe picioroange, statui vivante, pictură, ateliere de creaţie pentru copii şi multe altele.

Noi începuturi vin cu noi surprize la Iulius Town, unde pregătirile pentru școală aduc premii de împărțit cu prietenii și colegii. Astfel, până pe 11 septembrie, dacă faci cumpărături de minimum 300 lei și vii cu bonurile la Centrul de Premiere, situat în zona Centrului Info, vei primi unul dintre voucherele puse în joc. Premiile sunt oferite primilor 100 clienți înregistrați în campanie, din fiecare zi, și constau în vouchere cu valori diferite la: Coccodrillo, Ceremony by Wojcik, Hippoland, Energy Kids Family Center, Happy Color, Ximi Vogue, Chantia, dar și jucării pentru cei mici. Automat, participanții vor fi înscriși și la tombola dedicată începutului de an școlar, în urma căreia un client norocos va fi desemnat câștigătorul unui voucher în valoare de 5.000 de lei, ce poate fi valorificat în locația Casa Rusu din Timișoara!

Mai multe informaţii pe  https://iuliustown.ro/.

Articolul precedentDe Partea Binelui cu Petre Irimuș: De la Londra în Parlamentul României! Ce vrea AUR pentru România
Articolul următorȘtafeta mixtă de 4x100m liber a României a cucerit argintul la Mondialele de natație pentru juniori de la Lima (Peru).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.