Acasă Evenimente Nicolae Ciucă: Pentru Guvern, cel mai important a fost să realizăm stabilitatea...

Nicolae Ciucă: Pentru Guvern, cel mai important a fost să realizăm stabilitatea politică

208
0

Stabilitatea politică şi dialogul cu investitorii au generat “un alt profil de încredere” pentru România, a declarat premierul Nicolae Ciucă, subliniind că pentru Guvern cel mai important aspect l-a reprezentat asigurarea stabilităţii politice, pentru a dobândi încrederea partenerilor în dialogul pe probleme de securitate.

“Pentru guvern – revenind la latura politică – cel mai important aspect a fost să realizăm stabilitatea politică, în baza căreia să putem să construim, să putem să dobândim încrederea partenerilor noştri pentru tot ceea ce înseamnă dialogul pe probleme de securitate. Securitate fără bani nu se poate, ca atare este nevoie de economie, avem nevoie de investiţii în economie. Şi atunci stabilitatea politică şi dialogul cu investitorii au generat un alt profil de încredere pentru ţara noastră. Nu întâmplător discutăm astăzi de creşterea procentului de investiţii străine directe în România. Nu întâmplător, la nivelul Guvernului, s-a stabilit cea mai mare sumă pentru investiţii din ultimii 32 de ani de la bugetul de stat. Nu întâmplător au fost luate decizii care să pună laolaltă tot ceea ce se întâmplă prin deciziile politice în domeniul economic, pentru că, până la urmă, economia şi resursele sunt cele care generează tot ceea ce este nevoie pentru un profil de securitate consolidat, un profil de pivot pe care ne dorim să îl consolidăm în regiunea Mării Negre”, a spus premierul, prezent vineri la cea de-a VI-a ediţie a Black Sea and Balkans Security Forum.

Articolul precedentȘtafeta mixtă de 4x100m liber a României a cucerit argintul la Mondialele de natație pentru juniori de la Lima (Peru).
Articolul următorMinoră din TIMIȘ DISPĂRUTĂ din luna IANUARIE! Părinții FETEI NU MAI ȘTIU CE SĂ FACĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.