Acasă Evenimente „The Store – Magazinul tău de băuturi” – noua locație specializată în...

„The Store – Magazinul tău de băuturi” – noua locație specializată în băuturi fine, inaugurată la Iulius Town

136
0

 

Timișoara, 26 august 2022: O nouă locație tematică, cu băuturi rafinate, s-a deschis în Iulius Town. „The Store – Magazinul tău de băuturi” este un proiect realizat să încânte simțurile cu cele mai rafinate licori, create exclusiv pentru a-i delecta pe clienți în momentele cele mai speciale. Magazinul oferă o gamă extrem de variată de peste 6.500 de sortimente de băuturi alcoolice și non alcoolice, băuturi răcoritoare și energizante, siropuri și piureuri pentru cocktailuri, cafea, dulciuri, accesorii pentru bar, trabucuri din toată lumea și produse din tutun, inclusiv accesorii pentru acestea. „The Store – Magazinul tău de băuturi” reprezintă partenerul ideal, atât pentru organizatorii de evenimente și petreceri, cât și pentru consumatorul final sau pentru orice persoană care vrea să ofere un cadou inedit.

 

 

 

Situat la parterul UBC 1 din Iulius Town, „The Store – Magazinul tău de băuturi” este noua locație care le dă timișorenilor posibilitatea de a descoperi o selecţie vastă a celor mai consumate şi apreciate băuturi din întreaga lume. Magazinul reunește peste 6.500 de sortimente de băuturi: precum ginuri, diverse feluri de rom și cognac, whiskey-uri din toate regiunile, vodcă, vinuri de la producători autohtoni și internaționali, dar și lichioruri, beri și distilate artizanale, băuturi cu specific românesc și spumante numai bune pentru a sărbători o zi reușită. Oferta este completată de o varietate bogată de sortimente non alcoolice, pentru momentele de relaxare, cafea de specialitate potrivită pentru diminețile în care preferi să-ți prepari singur licoarea favorită, dulciuri deosebite, accesorii pentru bar, trabucuri, dar și alte produse din tutun.

 

 

 

Design-ul modern şi sofisticat, dar și diversitatea mare de produse aşezate pe categorii îi oferă oricărui client posibilitatea de a alege cu uşurinţă băutura potrivită. De asemenea, consultanții magazinului, o echipă energică și prietenoasă, se adaptează constant la dinamica și preferințele consumatorilor și îi ajută cu recomandări, fiecare vizită fiind o adevărată experiență.

 

 

 

În fiecare lună, clienții pot beneficia și de diverse campanii ce le aduc prețuri reduse la produsele lor preferate. Acestea sunt dedicate evenimentelor de orice fel – zile de naștere, zile onomastice, botezuri, nunți, petreceri etc. și asigură  clienților prețuri avantajoase și condiții de retur conform regulamentului.

 

 

 

De asemenea, fiecare zi de luni este dedicată unei categorii selectate prin rotație, ceea ce înseamnă că, în ziua respectivă, toate produsele din acea categorie beneficiază de discount 10%. Toate ofertele pot fi descoperite în noua locație „The Store – Magazinul tă u de băuturi”.

 

 

Articolul precedentMinisterul britanic al Apărării publică imagini din satelit care arată vehicule blindate și camioane militare rusești, la 60 de metri de Reactorul 5
Articolul următorDominic Fritz prezent la lucrările din orașul Timișoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.