Acasă Evenimente Pasionat de baschetul 3×3? Înscrie-te la competiţia cu premii de la Iulius...

Pasionat de baschetul 3×3? Înscrie-te la competiţia cu premii de la Iulius Town, din weekend

141
0

Timișoara, 23 august 2022: Agilitate, îndemânare, mişcări şi driblinguri spectaculoase. Baschetul este unul dintre cele mai frumoase şi populare sporturi, iar în acest final de săptămână, ai ocazia să îţi arăţi măiestria la Turneul de baschet 3×3, organizat în Iulius Town.

 

 

 

Michael Jordan, Earvin „Magic“ Johnson Jr. sau James Lebron sunt câţiva dintre cei mai mari baschetbalişti ai tuturor timpurilor care au revoluţionat acest sport şi au inspirat cu mişcările lor milioane de oameni. Despre baschet va fi weekend-ul acesta, la Iulius Town, unde, în perioada 27-28 august 2022, va avea loc evenimentul 3X3 Iulius Town Challenge, organizat în parteneriat cu Asociaţia Dunk Tm şi baschetpebega.ro. Baschetul 3×3, joc urban, este, de curând, şi disciplină olimpică, fiind extrem de popular, în special, în rândul tinerilor, datorită dinamismului său.

 

 

 

Organizat în Iulius Gardens, zona Family Plaza, evenimentul este dedicat pasionaţilor de sport, profesionişti sau amatori. Echipele vor avea loturi formate din 3 jucători şi o rezervă, competiţia cu premii desfăşurându-se sub egida Federației Internaționale de Baschet, la masculin, pe trei categorii de vârstă: OPEN – 18 – 45 ani, U12 și U14. Publicul va avea ocazia să asiste la o competiţie spectaculoasă, pe lângă meciurile de baschet 3×3 fiind organizate şi concursuri individuale de aruncări de 3 puncte, aruncări libere şi slam-dunk. Valoarea totală a premiilor oferite de Iulius Town Timișoara este de 7.500 lei.

 

 

 

Taxa de înscriere este de 50 lei pentru fiecare jucător, care va primi un echipament pentru a evolua la turneu. Înscrierile se pot face la:  https://baschetpebega.ro/competitii sau la

 

https://play.fiba3x3.com/events/ba58499b-635b-4df9-bd4e-bc4896be7 7c7/register

 

 

Articolul precedentAccident mortal la Remetea Mare!
Articolul următor8 din 10 români nu ştiu să acorde primul ajutor. În weekend, în Iulius Town poţi învăţa de la experţi care sunt manevrele prin care poţi salva o viaţă, în situaţii de urgenţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.