Acasă Evenimente RALLY-KART GIARMATA-PISCHIA 2022,O ADEVARATA FIESTA AUTOMOBILISTICA

RALLY-KART GIARMATA-PISCHIA 2022,O ADEVARATA FIESTA AUTOMOBILISTICA

253
0

Topul pilotilor auto timiseni au luat startul in RALLY-KART GIARMATA-PISCHIA 2022,realizand o adevarata fiesta automobilistica in cele 5 probe speciale in 5 sectiuni, circuit viteza, VTM ,rally sprint, eco-karting,kart motor,fiind unul din cele mai complexe concursuri auto romanesti din acest an. Dupa primele 4 probe speciale,cu accent pe cele 2 extraordinare pe traseul Bencecul de Jos-Bencecul de Sus,lupta era in toi,complexitatea ultimei probe facand jocurile si stabilind ierarhia,in care marele castigator al acestui concurs a fost pentru al doilea an consecutiv pilotul STEPAN DARIUS-Opel Gt,castigator si al clasei 3. Modificarea gandita de organizatori fata de anul trecut, ca primele 2 probe speciale sa se desfasoare intr-o alta locatie, care se preteaza maxim  pentru acest gen a  adus un numeros public spectator si aplauze la scena deschisa la spectacolul deosebit realizat de “magicienii” pilotajului auto. Surpriza acestei etape a fost castigatorul clasei 2, echipajul STOIANOV ZDRAVCO-STOIANOV I.-Opel Kadett, care a invins concurenti titrati, cu vechi state de serviciu. La clasa 1 a invins SAUCAN VICTOR-Honda Civic,femininul fiind adjudecat detasat de FLORESCU ROXANA-Citroe DS3.Micutii campioni de la karting au fost PARVAN RARES la eco-karting si BARU EDUARD la motor karting . Echipa SPECAR a urcat pe prima treapta a podiumului la auto si CSC DUMBRAVITA KARTING TEAM la karting. Trebuie sa subliniem eforturile deosebite depuse de cele doua administratii locale Giarmata si Pischia,gazde mai mult decat perfecte,care au reusit si repararea drumurilor pe care au fost traseele probelor speciale, astfel concursul desfasurandu-se in conditii de deplina siguranta si spectaculozitate.Promoul gratuit de karting pentru micutii copii din Giarmata a adunat la start numerosi potentiali viitori campioni de karting,pe traseul din zona salii de sport din Giarmata.

Urmatorul concurs VTM TRAIAN VUIA-lac SURDUC in 17.09.2022

CLASAMENTE 

Clasa 1

 1. SAUCAN VICTOR – Honda Civic
 2. GIURISICI MARIUS-VLADUSEL BOGDAN – Honda Civic
 3. ROSCA DALIA-NICOARA RADU – Opel Tigra

Clasa 2

 1. STOIANOV ZDRAVCO-STOIANOV I.  – Opel Kadett
 2. MIHOC SORIN – Renault Clio
 3. SAUCAN RAUL-STANCIU ADRIAN – Ford Puma

Clasa 3

 1. STEPAN DARIUS – Opel Gt
 2. BARU COSMIN-BARU ALBERT – Vw Golf
 3. FLORESCU TIBERIU – Ford Focus

Feminin

 1. FLORESCU ROXANA – Citroen Ds3
 2. CZILI BEATRICE – Ford Fiesta
 3. ROSCA DALIA – Opel Tigra

Eco-Karting

 1. PARVAN RARES

Motor Karting

 1. BARU EDUARD

Echipe auto

1.SPECAR – Stepan Darius,Mihoc Sorin,Florescu Tiberiu,Florescu Roxana

2.GIROC RALLY TEAM-Lupulescu Adrian,Popa Claudiu,Saucan Raul,Pascu Marius,Stoianov Zdravco,Stoianov I.,Marincu  F.,Bejenariu D., Stanciu Adrian,Mitroi Daniel

 1. CSC DUMBRAVITA-Giurisici Marius,Gros Adrian,Avramut Lucian

Echipe karting

 1. CSC DUMBRAVITA-Parvan Rares,Baru Eduard

Arbitrii concursului:Giurisici Ladislau,Barta Emeric,Bejenariu Radu,Kraus Carmen, Sburlea Adrian,Ivanovits Petru, Vasilache Nicolae, Giurisici Gabriela,Cicu Stefania, Bilea Cristian,Zancu Razvan,Nagy Balasz,Nitu Darius,Steopan Dalian,Cosma Danut, Nicoara Adrian,Nicoara Mariana,Minut Sorin,Cicu Iulian.

Articolul precedentIULIUS TOWN TE ÎNDEAMNĂ SĂ FII RESPONSABIL ŞI SĂ RECICLEZI. CAMPANIE DE COLECTARE A DEŞEURILOR DEEE
Articolul următorO persoană a murit curentată la Aerodromul Cioca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.