Acasă Evenimente Vicepreședintele CJ Timiș Cristian Moș la control, pe podul ce leagă Remetea...

Vicepreședintele CJ Timiș Cristian Moș la control, pe podul ce leagă Remetea Mare de Bucovăț.

204
0

Cristian Moș, vicepreședintele CJ TIMIȘ, a ieșit în teren să vadă dacă se respectă tonajul, pentru traversarea podurilor.

Podul ce leagă Remetea Mare de comuna Bucovăț a fost luat în vizor, și surpriză, că nu se respectă tonajul de traversare.

Așă că, a început să facă poze la aceste mașini.

“⛔️Ieri vă povesteam despre noile limitări de tonaj de pe podul de la Parța, astăzi a venit rândul anunțului legat de noua limitare de tonaj pentru podul peste Bega din‼️Remetea Mare care face legătura cu Bucovăț‼️

 

În urma discuțiilor purtate în Comisia de Circulație convocată de Consiliul Judeţean Timiş, am decis ca de săptămâna viitoare și pe acest pod să schimbăm limitarea de tonaj de la 12t la 7,5t.

 

În dimineața aceasta am fost acolo și, din păcate, în mai puțin de 5 minute am numărat mult prea multe vehicule care încălcau până limitarea actuală, de 12t.

 

‼️Există rute ocolitoare pe care șoferii le pot alege și îi încurajez s-o facă; iar ca să-i ajut să aleagă corect voi dispune realizarea de controale zilnice cu cântarul mobil.

 

➡️ Totodată, trebuie să știți că la rectificarea bugetară din luna iulie am alocat fondurile necesare demarării construcției unui nou pod și a unui sens giratoriu de care știu că este mare nevoie în zona respectivă”, a scris Cristi Moș pe pagina sa de facebook.

Articolul precedentPanică printre oameni după îndemnul lui Rafila legat de pastilele de iod.
Articolul următorIn data de 13.08.2022 in comunele Giarmata si Pischia va avea loc etapa a VIII-a din Campionatul de Automobilism & Drift & Karting Timis 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.