Acasă Evenimente Primarul Timișoarei Dominic Fritz iubește oamenii, nu mașinile!El vrea ca infrastructura lucrărilor...

Primarul Timișoarei Dominic Fritz iubește oamenii, nu mașinile!El vrea ca infrastructura lucrărilor din oraș, să fie pentru pietoni, nu pentru mașini!

250
0

Dominic Fritz, primarul orașului Timișoara, sub cupola partidului USR, dorește ca lucrările din oraș să fie de calitate, ceea ce este și normal pentru timișoreni.

Dacă mai acum câteva luni, el stătea mai mult în primărie, acum face vizite în teren, la lucrările în desfășurare. Alături de el este prezent și viceprimarul Ruben Lațcău.

Astăzi a făcut o vizită pe șantierul Lidia/Prezan, aici are o mulțime de nemulțumiri. Proiectul fiind început de administrația Robu.

Prioritate vor avea oamenii nu mașinile.

‘Am convenit cu constructorul de la Prezan/Lidia să începem recepția doar a lucrărilor de la linia de troleibuz, pentru a putea da drumul transportului public.
În rest, i-am cerut remedierea celor peste 80 de neconformități identificate doar la nivelul execuției: beton în loc de dale, copaci uscați, capace de edilitare neparalele cu bordurile etc.
Acum vedem hibele de execuție, dar să nu uităm că proiectul Prezan e modelul tipic de proiect în care contează mașinile și nu oamenii: mai multe benzi auto, unele folosite ca parcare, spațiu înghesuit pentru pietoni și bicicliști și reducerea la maxim a spațiului verde.
Idee proastă, proiect slab și execuție a lucrărilor pe măsura ideii și a proiectului.
Asta s-a întâmplat pe Prezan/Lidia, unde fosta administrație a demarat un mare proiect de “modernizare” a zonei, care a creat mai multe probleme decât a rezolvat.
Suntem responsabili să finalizăm ce era deja în șantier și care afecta viețile cetățenilor din zonă. Când am preluat mandatul, șantierul era deja blocat de șase luni. Împreună cu echipa din Primărie, am deblocat acest proiect, am reparat ce putea fi reparat și sperăm să vedem din partea constructorului ultimele remedieri’‘, a scris primarul Dominic Fritz pe pagina sa de facebook.
Articolul precedentCanoistul Cătălin Chirilă, campion mondial în proba de simplu 1.000 m
Articolul următorDirectorul de Dezvoltare al companiei Aquatim a decedat după o grea suferință

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.