Acasă Evenimente Weekend relaxant la Iulius Town: expoziție de tablouri 3D, activități pentru cei...

Weekend relaxant la Iulius Town: expoziție de tablouri 3D, activități pentru cei mici și momente de răsfăț în aer liber

135
0

Timișoara, 5 august 2022: Iulius Town propune pentru acest weekend o serie de activități care vor aduce bucurie întregii familii, te vor ajuta să îți reîncarci bateriile și să te conectezi mai bine cu tine și cu cei dragi. În Iulius Mall te întâmpină o expoziție inedită de tablouri 3D, în Iulius Gardens vor avea loc diverse evenimente pentru copii, planetariul te așteaptă în continuare să explorezi cerul înstelat, iar la Expo Bag găsești o gamă variată de genți potrivite pentru concediu sau pentru zilele la birou.

 

 

 

Inedit. Original. Autentic. Sunt cuvintele care definesc lucrările unice „3 în 1” ale expoziției Lenticular Art din Iulius Mall, pe care le poți admira până pe 14 august 2022, la parter, în zona magazinului Obsentum. Iar dacă frumusețea acestor tablouri create cu ajutorul tehnicii lenticulare (o tehnologie utilizată și pentru afișaje 3D) te cucerește, le poți achiziționa. Lucrările reproduc imagini ce oferă o iluzie de profunzime și au capacitatea de a se transforma pe măsură ce imaginea este vizualizată din unghiuri diferite. Realizate manual, tablourile NoBody înglobează emoţie şi frumuseţe.

 

Tot în Iulius Mall, te poți bucura în continuare și de „excursii spațiale”, în cadrul Planetariului gonflabil amenajat în zona food court, dar poți explora și magazinele care afișează reduceri imbatabile. O oprire trebuie să faci și în zona Iulius Expo, la târgul Bag Expo, care te întâmpină cu o selecție de 1.000 de genți, clasice și moderne, ce pot fi stilizate cu ușurință la orice ținută și care te vor însoți timp de câteva sezoane bune.

 

 

 

În Iulius Gardens te poți relaxa pe iarbă sau la o terasă la povești cu cineva drag, în timp ce copiii se distrează la atelierele de creație. Astfel, sâmbătă, 6 august, Bianca Potyesz îi așteaptă pe cei mici în intervalul orar 17.00 – 20.00, să-și pună în practică imaginația, iar provocarea este dată de Girafa Buclucașă.

 

 

 

Duminică, de la ora 11.00, „Scufița Roșie” pornește în călătorie alături de micii spectatori din Iulius Gardens. Piesa de teatru prezentată de Magic Oz îi inspiră pe cei mici să fie curajoși și ascultători în același timp, oferindu-le și o doză de amuzament.

 

 

Articolul precedentPeste 1.000 de genți și accesorii în tendințele verii, la Bag Expo, în Iulius Town Timișoara
Articolul următorAutomobilism sportiv la Becicherecu Mic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.