Acasă Evenimente Sebastian Vettel și-a anunțat retragerea la finalul sezonului competițional

Sebastian Vettel și-a anunțat retragerea la finalul sezonului competițional

111
0

Pilotul german în vârstă de 35 de ani și-a motivat decizia din dorința de a fi mai aproape de familie. Vettel, de patru ori campion mondial, este tatăl a trei copii.

”Prin prezenta îmi anunț retragerea din Formula 1, la finalul anului competițional 2022. Ar trebui probabil  încep cu o lungă lista de persoane cărora  le mulțumesc, dar cred  este mult mai important  explic motivele acestei decizii. Iubesc acest sport. A fost esențial în viața mea de când îmi amintesc. Dar cum există o viață pe circuit, am o viață și în afară circuitului.  fiu pilot de Formul1 1 nu a fost singură mea identitate. (..) Cine sunt eu? Sunt Sebastian, tatăl a trei copii și soțul unei femei minunate”, a declarat Sebastian Vettel.

Germanul Sebastian Vettel este născut pe 3 iulie 1987. A debutat în Formula 1 în 2007, pentru echipa Toro Rosso. La începutul anului 2009 i-a luat locul lui David Coulthard, la Red Bull Racing. Cu această echipă a câștigat titlul mondial al piloților patru ani la rând, între 2010 și 2013. Începând cu anul 2015 a concurat pentru Ferrari, însă nu a reușit să cucerească titlul alături de italieni. În ultimele sezoane ale carierei a concurat pentru Aston Martin.

Articolul precedentOficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Caraș-Severin anunță începerea lucrărilor de cadastru în cinci comune din județul Caraș-Severin
Articolul următorCine a fost cel mai bun Președinte al CJ TIMIȘ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.