Acasă Evenimente Vino să vezi cum funcționează motoarele electrice, la Iulius Town, în cadrul...

Vino să vezi cum funcționează motoarele electrice, la Iulius Town, în cadrul eXPO World Tour 2022!

135
0

Timișoara, 12 iulie 2022: Focusul marilor companii din lume, în această perioadă, este pe implementarea strategiilor de sustenabilitate, reducerea poluării, dar și tranziția spre vehicule electrice sau hibrid. La Iulius Town, compania ZF R&D Tech Center, parte din Grupul ZF, unul dintre liderii mondiali ca furnizor în domeniul automotive, ce livrează soluții pentru mobilitate electrică, organizează expoziția eXPO World Tour 2022. ZF R&D Tech Center are sediul în clădirea United Business Center 2 din ansamblul mixed-use Iulius Town.

 

În perioada 12 – 14 iulie, în Iulius Town, zona Intersport, are loc eXPO World Tour 2022, unde sunt expuse diverse piese care compun sistemele electrice ale automobilelor sustenabile. Pentru a fi cu adevărat durabile, sistemele de acționare electrică trebuie să fie extrem de eficiente din punct de vedere energetic pentru fiecare domeniu în care sunt aplicate. Astfel, în cadrul expoziției, curioșii vor putea afla mai multe informații despre cum funcționează sistemele electrice, dar și cele hibrid. Vino să afli mai multe detalii despre e-mobility, în Iulius Town!

Grupul ZF le propune clienților săi soluții cuprinzătoare, atât pentru hibrizii cu alimentare externă, cât și pentru vehiculele pur electrice. Cu vehiculele sale concept EVplus (vehicul electric hibrid cu alimentare externă) și EVnext (vehicul electric cu baterie), ZF împinge limitele eficienței energetice și mai mult în direcția optimului fizic.

ZF electrifică totul, de la biciclete până la camioane grele. În momentul de față, expertiza unică pe care o are ZF este la mare căutare pentru toate tipurile de vehicule – și va continua să fie și în viitor. Când vine vorba de electromobilitate, ZF pune accent pe performanță și eficiență energetică, atât pe parte de hardware cât și de software. Soluțiile modulare de la ZF vor stabili ritmul pentru sistemele de acționare electrică, ZF rămânând deschisă tuturor tehnologiilor”, a declarat Sever Scridon, Managing Director ZF R&D Tech Center Timișoara.

În România, ZF are peste 5.000 de angajați în 5 locații (Timișoara, Roman, Oravița, Lupeni, Marghita). Printre ele se numără și ZF R&D Tech Center din Timișoara, unde lucrează aproximativ 200 de ingineri, iar numărul lor este în continuă creștere. ZF R&D Tech Center din Timișoara va deveni un hub major în activitatea de cercetare și dezvoltare la nivel global al ZF Group.

Articolul precedentPoșta Română vrea să cumpere 1.000 de biciclete electrice pentru angajați.
Articolul următorUE a înghețat active de 14 miliarde de euro deținute de oligarhi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.