Acasă Evenimente Flight Cinema, expoziție exotică cu 150 de fluturi și activități pentru cei...

Flight Cinema, expoziție exotică cu 150 de fluturi și activități pentru cei mici, în acest weekend la Iulius Town

127
0

Timișoara, 8 iulie 2022: După o săptămână caniculară, weekend-ul se anunță răcoros, cu evenimente fresh, atât în aer liber, cât și în interiorul Iulius Town. Expoziție cu 150 de exemplare de fluturi, filme în aer liber, ateliere de creație și teatru cu păpuși pentru copii se regăsesc pe agenda acestui weekend.

 

 

 

Flight Cinema readuce pe marele ecran din Iulius Gardens trei filme care au făcut furori în lumea cinematografică. Vineri, 8 iulie, „Tenet” ne transpune în lumea spionajului, unde un singur personaj se luptă pentru salvarea întregii lumi. Sâmbătă, agentul 007 reapare pe marele ecran, în pelicula „No time to die”, iar duminică ne uităm la „Eternals”, un film marca Marvel Studios. În fiecare seară, proiecțiile încep de la ora 20.00, dar noi te invităm de la 19.00, la un Warm-Up, iar după film, îți propunem, de la 21.30, un After Party.

 

 

 

La Iulius Town, copiii nu se plictisesc niciodată. Sâmbătă, 9 iulie, de la ora 16.00, Bianca Potyesz îi așteaptă pe micii artiști la Atelierele de Creație, unde tema este „Atelier de mărgelit”. Activitățile vor avea loc la etajul Iulius Mall, în zona Expo. Tot la etaj, dar duminică, 10 iulie, de la ora 11.00, prichindeii sunt invitați la teatru, unde păpușile vor pune în scenă „Căruța cu povești”.

 

 

 

Acesta este ultimul weekend în care mai puteți vizita expoziția cu 150 de fluturi exotici, aflată la etajul Iulius Mall, în zona Intersport. Intrarea este gratuită, iar expoziția poate fi vizitată în intervalul orar 12.00 – 20.00. În plus, participanții vor avea ocazia unică să asiste, în direct, la transformarea din stare de pupă la aceea de fluture.

 

 

 

Totodată, brandurile din Iulius Town propun reduceri de până la 70% în cadrul Summer Sale, iar dacă faci cumpărături de minimum 300 de lei, primești pe loc un premiu și ești înscris automat în marea tombolă, unde poți câștiga un voucher de vacanță în valoare de 2.500 de euro. Mai multe detalii despre campanie, poți citi pe site-ul Iulius Town!

 

 

Articolul precedentTimișorenii care au cucerit America!
Articolul următorPovestea emoționantă de viață a tinerei care a ajuns dintr-un orfelinat din Cluj-Napoca pe marile scene ale teatrelor din Londra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.