Acasă National O femeie de 45 de ani a fost prinsă copiind la bacalaureat

O femeie de 45 de ani a fost prinsă copiind la bacalaureat

171
0

O doamna din Galați, în vârstă de 45 de ani, a fost prinsă copiind la proba de marți a examenului de bacalaureat cu un pix-telefon.

Femeia a fost dată afară din sală, a primit nota 1.00 și nu va avea dreptul să se prezinte la următoarea sesiune de bacalaureat. Acum ea este nevoită să aştepte până anul viitor.

„Surpriza a fost că era vorba de o doamnă de 45 de ani, absolventă a unui liceu particular, la frecvenţă redusă. Aceasta a fost prinsă de comisia de supraveghere cu un pix care avea un SIM telefonic. M-am uitat şi eu pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi şi era clar că îl ţinea în dreptul gurii şi al urechii şi încerca să comunice cu cineva din afară.

Vorbea pur şi simplu în timpul examenului la pixul-telefon. Iată că device-urile moderne au ajuns şi mijloace de fraudare a examenelor”, a declarat președintele comisiei de Bacalaureat, inspectorul general-adjunct Adrian Diacănu, pentru Viața Liberă.

Articolul precedentSubprefectul de Sălaj, mort după ce a fost lovit de un foișor dărâmat de vânt
Articolul următorVoucherele de vacanţă emise în anii precedenţi mai pot fi utilizate pentru rezervări până la 30 iunie 2022, a anunţat miercuri Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.