Acasă Evenimente Vrei să experimentezi cum este să lucrezi, relaxat, pe iarbă? Vino, marţi,...

Vrei să experimentezi cum este să lucrezi, relaxat, pe iarbă? Vino, marţi, la Outdoor Office Day, în parcul din Iulius Town!

147
0

Timișoara, 20 iunie 2022: Eşti curios să vezi cum este să lucrezi, în plină vară, aşezat pe iarba verde din Iulius Gardens? Marţi, 21 iunie 2022, societatea Ergowork şi ansamblul mixt Iulius Town te invită la Outdoor Office Day, în Iulius Gardens, acțiune ce face parte din seria de evenimente Meaning and Fusion of Work.

 

Evenimentul îi aduce împreună pe angajaţii companiilor din clădirile de birouri ale ansamblului Iulius Town, care, timp de câteva ore, vor experimenta beneficiile lucrului în aer liber, în parc. Lucrezi în altă zonă decât Iulius Town, dar vrei să îţi „muţi biroul” în Iulius Gardens? Eşti invitatul nostru! Veţi testa cu toţii cum este să participi la şedinţe sau discuții în aer liber, să lucrezi dintr-un spațiu alternativ, în grădină sau pe terasă, să înlocuieşti pauza de cafea cu o plimbare în natură sau să vii la birou pe jos sau cu mijloace de transport alternative, prin parc ori alte zone verzi.

 

Munca, bunăstarea (well-being) şi natura urbană sunt strâns legate, beneficii scoase în evidență la Outdoor Office Day și datorită existenței Iulius Gardens în proximitatea spațiilor moderne de birouri din clădirile United Business Center.

 

În Iulius Gardens va exista un spațiu amplu atât pentru happening-uri artistice sau dezbateri, cât și pentru oricine dorește să lucreze de afară, ca opțiune individuală, indiferent dacă are sau nu un loc de muncă în Iulius Town.

 

Companiile din clădirile United Business Center care s-au înscris la eveniment vor avea spații proprii, unde își vor întâmpina angajații ce aleg să lucreze de afară, câteva ore.

 

Outdoor Office Day este mai mult decât un eveniment, este implicare în comunitate. Astfel, marţi, în intervalul orar 09:00 – 13:00, cei care doresc să doneze sânge pentru Centrul de Transfuzii Timișoara, sunt aşteptaţi la spaţiul special amenajat de lângă Terasa food court (cu acces din exterior pe lângă scările Tucano).

 

Programul evenimentului continuă în parcul Iulius Gardens, între orele 16:00 și 18:00, cu  discuții legate de adaptarea companiilor la modul de lucru hibrid, având invitați reprezentanți ai mediului de afaceri, specialiști în domeniul Facility Management și Resurse Umane, scriitori şi editori. Seara se va încheia cu un eveniment în parteneriat cu Editura Nemira. ”Serată n’autor: întâlnire cu cititorii, alături de Ilinca Mănescu și Bogdan Munteanu” va avea loc de la ora 19:00.

Articolul precedentDavid Popovici, după cucerirea medaliei de aur la Mondialele de natație: M-am gândit la voi toți. Vă mulțumesc!
Articolul următorPersoană găsită decedată în urma unui incendiu, la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.